Nieuwsbrief december

Kleur endin er: De tafel van kleur!

Lekker eten en ondertussen bezig zijn met je persoonlijke ontwikkeling; dat kan! 

Bij de tafel van kleur staat 'de kleur' centraal. Het biedt jou een mogelijkheid om vragen te stellen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. De vragen kunnen allerlei onderwerpen bevatten zowel op persoonlijk als zakelijk vlak. Kleur bedient ons van nieuwe invalshoeken en antwoorden. Dus laat je verrassen of misschien wel opnieuw verrassen. 

Meer dan 'uit eten gaan'
Doel: Meer voeding, meer rijkdom!
En wat is dat dan? Als jij terugdenkt aan mooie momenten van de afgelopen tijd, dan heeft dat niet met geld te maken of materie. Het ging meestal om een leuk gesprek of een bijzondere ontmoeting. Dat zijn de dingen die tellen. Het kleurendiner is zo’n moment! Ik laat je kennis maken met mijn manier van coachen, je ervaart, je luistert naar de anderen en mij, je breidt jouw netwerk uit, je leert kennen, je geniet van een eenvoudige, lekkere maaltijd. Je luistert naar mijn verhaal over kleur! Je deelt ervaringen. Tijdens elk kleurendiner wordt je ondergedompeld in een kleur. De kleur van de betreffende dag is hierbij onze leidraad.
Kortom je wordt gevoed en wij voeden elkaar.

Hoe het werkt
Je wilt komen: dan kom je met een gast die ik niet ken. Jouw gast mag een vriend of een vriendin zijn, een kennis of een werkrelatie. Het maakt dus niet uit wie jouw gast is, als je hem of haar maar meeneemt. Wanneer je definitief weet dat je komt, dan laat je me dat per e-mail uiterlijk vijf dagen van tevoren weten, ik bevestig jouw reservering per e-mail en ik verwacht je op de betreffende datum om 18.30 uur.
Het maximale aantal gasten per kleurdiner is zes personen, zodat de juiste sfeer van aandacht kan ontstaan. En vol is vol! De kosten zijn € 45,00 p.p., voor de avond, inclusief dranken, eten en kleurervaring.

Data 2010:
21 januari: rood
18 februari: oranje
25 maart: geel
22 april: groen
27 mei: blauw
17 juni: paars 

Locatie:
Zonzijde 46
3454 TE De Meern
06-18964085
info@matheaboogert.nl
www.matheaboogert.nl

Deelnemen
Wil je deelnemen aan de tafel van kleur? Stuur dan je reactie naar info@matheaboogert.nl en geef jouw voorkeursdatum aan.

Met kleurrijke groet, Mathea Boogert

Boog Coaching en Training
Zonzijde 46
3454 TE De Meern
M: 06-18964085
E: info@matheaboogert.nl
www.matheaboogert.nl 

brengt kracht in je werk,
kleur als inspiratie!

info@matheaboogert.nl
www.matheaboogert.nl